23 decembrie 2014

Cadouri de Craciun ... ho-ho-ho!

Anul acesta am fost cuminte si a venit "mosul" inainte de Craciun {hihihihiiiiiihiii}

In primul rand am primit un premiu de la Copilarim: un kit de felicitare de la draga mea Ruxi, si in acelasi colet am primit un frumos colier alb cu verde ce urmeaza sa il port in ziua de Craciun si un cocor origami. Pe toate le-am studiat, sunt din domenii pe care nu le cunosc atat de mult ca Ra si Ruxi de la Copilarim, poate in viitor cine stie.

Muuuultumesc dragele mele!









Apoi, am primit cadoul mult visat, dupa luni de asteptare si discutii pe tema achizitionarii unei masinarii asa de ingenioase si costisitoare in acelasi timp. Ce pot sa va spun este ca e cea mai tare masinarie inventata si pe care o stiu eu in domeniul crafting-ului.

Asadar v-o prezint pe Sissi :))), masinuta Sizzix, achizitionata de la Craft Mall, dupa ce am urmarit nenumarate tutoriale, prezentari si capodopere facute de Bianca Petroschi si alti oameni talentati in domeniu.


Cu ea am confectionat din fetru, 2  zgardute pentru pisicutele negre ale surorii mele:



 Modele decupaj, venite in kitul de la Craft Mall.

Si pe langa toate aceste cadouri frumoase pe care le-am primit, florile mele preferate s-au gandit sa ma surpinda. Craciunita desi asta-vara era sa moara, se uscase aproape de tot acum e plina de boboci, iar orhideea a inflorit pentru prima oara de cand o am. De cateva luni se pregatea:a crescut tija, au crescut boboceii, iar acum au inflorit 2 floricele frumoase-frumoase :).



Sarbatori Fericite sa aveti alaturi de cei dragi, si indiferent ce veti alege sa faceti la anul, va doresc sa fie un an mai bun, mai spornic, plin de intelegere si dragoste fata de oamenii din jur!

Pupici,

Cris

2 comentarii:

  1. Ce frumos este la tine :D!!! Deja a venit Mosul ;))!
    Ma bucur mult ca ti-a placut micul dar si abia astept sa vad ce mai faci cu Sissi :D!!
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) A venit, a venit Mosul, iar acum ma bantuie cateva zeci de idei, le trec pe foaie, macar in zi de sarbatoarea sa ma potolesc nintel si sa nu lucrez :)). O las pe Sissi sa se oodihneasca cateva zile :D.Craciun Fericiiiit!

      Ștergere

Buna,
Multumesc pentru comentariu.
Cris